Retourneren en garantie

Wat houdt het herroepingsrecht in?

Alle artikelen worden op maat gemaakt. Hierdoor kunnen de horren niet kosteloos geannuleerd of geruild worden. Na het betalen is het niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen. Controleer daarom goed voor het bestellen alle artikelen.

Twijfel je, of je de hor op de juiste manier hebt opgemeten, kies dan in de winkelmand voor de meetgarantie. Onze experts kijken en denken met jou mee aan de hand van de opgestuurde foto’s.

Mocht je gebruik hebben gemaakt van de meetgarantie, is het wel mogelijk om een maatwerk hor retour te sturen. De meetgarantie is ontworpen om meetfoutjes te herstellen. Je kan maximaal 1 hor retourneren. De prijzen voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening. Er wordt kosteloos een nieuw en juist hor besteld en verstuurd.

Hoelang is er garantie op de maatwerkhorren?

Op alle maatwerk horren geldt een garantie van 5 jaar. De horren moeten dan volgens de montagevoorschriften geïnstalleerd en gebruikt zijn. Onder de garantievoorwaarden vallen alle mechanische onderdelen, de constructie van de hor en de koorden. Op horrengaas en de verwerking van gaas geldt ook een garantie periode van 5 jaar.