Retourneren en garantie
Wat houdt het herroepingsrecht in?

Alle artikelen worden op maat gemaakt. Hierdoor kunnen de horren niet altijd kosteloos geannuleerd of geruild worden. Heb je een foutje gemaakt in je bestelling, kan je dit tot maximaal 24 uur na het plaatsen van de bestelling wijzigen. Hierna gaat de hor in productie. Dit kan je doen door contact op te nemen met onze klantenservice.

Mochten deze 24 uur verstreken zijn is het niet meer mogelijk om je bestelling te wijzigen of te annuleren, deze is dan definitief.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de oorspronkelijke transactie heb verricht, tenzij jij uitdrukkelijk anderszins ingestemd; er worden aan jou geen kosten in rekening gebracht voor het terugbetalen.

Mocht je gebruik hebben gemaakt van de meetgarantie, is het wel mogelijk om een maatwerk hor retour te sturen. De meetgarantie is ontworpen om meetfoutjes te vergoeding. Je kan maximaal 1 hor retourneren. De prijzen voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening. Er wordt kosteloos een nieuw en juist hor besteld en verstuurd.

Hoelang is er garantie op de maatwerkhorren?

Op alle maatwerk horren geldt een garantie van 5 jaar. De horren moeten dan volgens de montagevoorschriften geïnstalleerd en gebruikt zijn. Onder de garantievoorwaarden vallen alle mechanische onderdelen, de constructie van de hor en de koorden. Op horrengaas en de verwerking van gaas geldt ook een garantie periode van 5 jaar.