Onze meetgarantie garandeert een passend hor of pak 10% korting

Meet met zekerheid

Wij zijn ervan overtuigd dat je via de tools en heldere uitleg op onze website altijd de juiste maat hor kan bestellen. Maar twijfel je toch over de maten? Dan kan je gebruik maken van de meetgarantie. Heb je per ongeluk een meetfout gemaakt en past jouw maatwerk hor toch niet? Dan krijg je kosteloos een nieuwe.

Bestellen zonder zorgen

Wij gaan voor 100% goede horren. Ben je niet tevreden? Dan zoeken we graag samen naar een oplossing. Zo hebben we al veel klanten blij kunnen maken. QNIQ horren zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee, dat moet goed zijn. Horren koop je bij QNIQ zonder zorgen!

Uitleg meetgarantie

Je bestelt eenvoudig op onze website het gewenste hor en je meet de ramen of deuren volgens onze meetinstructie. Twijfel je over hoe dit werkt? Neem dan contact met ons op via de mail of via de chat. Mocht blijken dat het product niet past, dan meld je dit binnen zeven dagen aan onze klantenservice. Wij helpen je op de juiste manier het nieuwe hor in te meten en bestellen kosteloos 1 nieuw hor voor je. Je stuurt de hor retour naar ons magazijn, deze kosten zijn niet inbegrepen in de meetgarantie. Nadat wij de verkeerde hor ontvangen hebben zullen we de juiste naar je opsturen.

Adres gegevens magazijn:
Rosbayerweg 103
1521 RW Wormerveer, Nederland

Ontvang 10% extra korting!

Het kan ook zijn dat je zo zeker bent van de maten dat je geen gebruik wilt maken van de meetgarantie. Je ontvangt dan 10% korting op het totaalbedrag van je bestelling. Je kan dan geen gebruik meer maken van de omruil service van de meetgarantie. In het winkelmandje kies je dan voor de optie zonder meetgarantie, er wordt dan automatisch 10% in mindering gebracht van de totale bestelling.

Gebruikmaken van de meetgarantie

Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden aan deze service verbonden. Hier zijn we graag vooraf helder over. In het kort vind je ze hier onder.

 • Wanneer een hor niet past, dient dit binnen 7 dagen na levering aan ons kenbaar gemaakt te worden.
 • De meetgarantie geldt voor 1 hor. Zijn er meer horren die niet juist zijn ingemeten, dan geldt hier de meetgarantie niet voor.
 • Je hebt bij het bestellen een totaalfoto en een detailfoto aangeleverd.
 • Je hebt het onjuiste hor retour gestuurd naar ons magazijn.
 • Als je gebruik hebt gemaakt van onze gratis inmeten actie, maak je automatisch gebruik van de meetgarantie. Je ontvangt geen extra 10% korting op je bestelling.
 • Het is niet mogelijk andere eigenschappen dan de maat te wijzigen, waaronder de kleur, montage methode/plek of het type product. Je ontvangt exact hetzelfde product, in de juiste maat.
 • De correcte maten mogen maximaal 10 centimeter afwijken van de bestelde maten om in aanmerking te komen voor vervanging.
 • Het is niet mogelijk een maatwerk bestelling te annuleren of terug te sturen. Deze verzekering is geen uitbreiding van het herroepingsrecht.
 • Om gebruik te maken van de garantie wordt onder andere een foto van de situatie en het product gevraagd. Wanneer wij meer informatie nodig hebben moet deze informatie volledig aangeleverd worden.
 • Mocht de nieuwe maat duurder zijn dan de oorspronkelijk aangegeven maat, dan wordt het product alleen vervangen na bijbetaling van het verschil in prijs.
 • Voor ieder afzonderlijk besteld product wordt slechts eenmalig een vervanging dan wel vermaking aangeboden.
 • QNIQ behoudt zich het recht de situatie ter plekke te beoordelen om misbruik te voorkomen.
 • Bekijk de volledige voorwaarden.

Nieuwe hor bij foute meting