Gratis inmeten door QNIQ

Gratis inmeten van horren

Bij QNIQ bieden we gratis inmeten aan als service om ervoor te zorgen dat onze klanten de juiste horren ontvangen die perfect passen in hun ramen of deuren. Wanneer je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van horren, sturen we een ervaren professional van QNIQ bij je langs om de benodigde metingen uit te voeren. Dit is handig omdat je zeker wilt zijn dat de horren precies passen en goed functioneren in jouw specifieke situatie. Onze gratis inmeetdienst is beschikbaar in een gebied van 25 kilometer rondom onze vestiging in Wormerveer. Dit omvat plaatsen zoals Alkmaar, Hoorn, Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Haarlem. Daarnaast is er ook een monteur die in Twente de horren kan komen inmeten. Woon je in een van deze gebieden? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de inmeet service.

Professionele service voor maatwerkhorren

Het inmeetproces is eenvoudig en efficiënt. Een deskundige van QNIQ zal een afspraak met je maken om bij je thuis langs te komen. Tijdens het bezoek zal de professional de nodige metingen verrichten om ervoor te zorgen dat de horren precies op maat worden gemaakt voor jouw ramen of deuren. Ze zullen ook rekening houden met eventuele specifieke vereisten die je hebt, zoals de gewenste kleur en productopties.

Door gebruik te maken van onze gratis inmeetdienst kun je er zeker van zijn dat de horren die je bestelt perfect zullen passen en voldoen aan jouw verwachtingen. Het bespaart je de moeite van het zelf uitvoeren van de metingen en minimaliseert de kans op fouten. Bovendien profiteer je van de expertise en ervaring van onze professionals, die je kunnen adviseren over de beste horren voor jouw situatie.

Hoe maak je een afspraak voor het inmeten?

Je vult op de website ongeveer de maten in die je denkt nodig te hebben bij het type hor die je mooi vindt. Zo krijg je een overzicht van wat de kosten ongeveer zullen zijn van de gehele bestelling. Vervolgens klik je in het winkelmandje dat je gebruik wilt maken van de gratis inmeet service. Je kan geen gebruik maken van de meetgarantie als je kiest voor de inmeet service.

Je plaatst de bestelling en betaald deze ook al. Wij ontvangen jouw bestelling en gegevens en zien dat je hebt gekozen voor inmeten. Onze monteur neemt binnen twee werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor het inmeten.

Na het inmeten stuurt de monteur een volledige lijst van maten en specificaties naar onze klantenservice. Zij maken de bestelling helemaal passend voor jouw situatie. Jij kan tot dit moment nog de bestelling wijzigen of annuleren. Als je ervoor kiest om de bestelling te annuleren worden de inmeetkosten van €49,95 ingehouden op het aanbetaalde bedrag. Ga je wel akkoord met de bestelling dan kunnen de horren op dit moment besteld worden. Jij kan tot dit moment nog de bestelling wijzigen. Mocht er een meetfout gemaakt zijn is dit uiteraard op onze verantwoordelijkheid en wordt er kosteloos een nieuw hor voor je besteld.