Transport en levering

Bezorgservice

QNIQ bezorgt de horren altijd zo snel mogelijk, binnen 10 werkdagen heb jij de horren in huis. De horren worden via een extern transportbedrijf rechtstreeks vanuit de fabriek naar jou thuis bezorgd (met uitzondering van de Waddeneilanden).


Je ontvangt minimaal 48 uur voor aflevering een email. In deze email kan je zelf een afspraak maken voor de aflevering. De leverancier heeft een aantal vaste leverdagen per regio. Je kan via de link in de email ook een instructie doorgeven aan de chauffeur waar de horren geleverd kunnen worden.


De avond voor levering ontvang je weer een email met een voorspelling van een tijdstip van afleveren. Gedurende de dag wordt deze verwachting steeds nauwkeuriger. Het is niet mogelijk om zelf een tijdstip aan te geven.


Als er tijdens het bezorgen niemand thuis is, zal de bezorger even bij de naasten buren proberen. Mocht dit ook niet lukken dan worden de horren terug gebracht naar het centrale magazijn. Je kan opnieuw een afleverafspraak maken, het is dan ook mogelijk om nog een adres wijziging door te geven.

Gratis verzenden

Alle horren worden gratis in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) bezorgd.

Afhalen in Wormerveer

Haal je liever jouw bestelling op bij ons magazijn in Wormerveer is dat natuurlijk ook mogelijk. Je ontvangt dan van ons bericht wanneer je bestelling afgehaald kan worden. Vanaf de aangegeven datum staat de order voor je klaar in ons magazijn. Adres zie klantenservice.