Een raamhor op maat.


Een raamhor is de perfecte oplossing als je zomers lekker het raam open wilt zetten, maar dan wel zonder vervelende muggen of andere insecten die je woning in vliegen. Een raamhor kan hier de perfecte oplossing voor bieden. Bij QNIQ worden alle horren op maat gemaakt passend voor jouw raam. Voor iedere type raam is er wel een geschikte hor.

Welke hor is geschikt voor mijn raam?

Je hebt twee typen ramen. Een naar raam die naar binnen draait, en een raam die naar buiten draait. Heb je een raam die naar buiten opent, dan is een raamrolhor de beste keuze. De hor wordt aan de binnenzijde van het raam geplaatst.

Als een raam naar binnen opent, plaats je jouw nieuwe raamhor aan de buitenzijde van het raam. Vaak wordt er gekozen voor een inzethor. Deze hor wordt op maat gemaakt en is direct in het raamkozijn te plaatsen. Je kan de hor buiten het raam het gehele zomerseizoen laten zitten. Deze raamhor is ook geschikt voor kunststof kozijnen omdat deze raamhor geplaatst kan worden zonder te boren of te schroeven.

Inzethor Loes

Voor kiepkantel of draaikiep ramen kies je altijd voor een inzethor. Deze inzethor wordt opmaat gemaakt en is leverbaar in elke RAL kleur. Snelle levertijd en de voordeligste prijs.

Adviesprijs
€ 101,00
Nu vanaf
€ 66,00
Nu 30% korting

Rolhor raam Lotte

Voor houten openslaande ramen kies je voor een raam rolhor. Deze rolhor wordt altijd op maat gemaakt en is leverbaar in veel kleuren. Makkelijke montage en nu in de aanbieding.

Adviesprijs
€ 137,00
Nu vanaf
€ 90,00
Nu 30% korting

Voorzethor Sanne

Een voorzethor is de keuze bij binnen draaiende ramen. De hor wordt met clips aan de buitenzijde van het kozijn gemonteerd. Niet geschikt voor draaikiep ramen.

Adviesprijs
€ 130,00
Nu vanaf
€ 85,00
Nu 30% korting


 

Welke keuzes voor hor gaas heb ik?

Tegenwoordig heb je naast standaard horgaas ook veel andere typen gaas. Speciaal horrengaas tegen smog en vieze lucht, 100% pollenwerend horrengaas of zonwerend gaas.