Hoe moet ik een inzethor inmeten?Om een inzethor te meten, kan je een meetlint, meetlat of een ander meetinstrument gebruiken om de afmetingen te bepalen. Plaats het meetinstrument op de plaats waar je de inzethor wilt meten en meet vervolgens de lengte, breedte en hoogte om de afmetingen te bepalen. Zorg ervoor dat je het meetinstrument recht houdt en dat je de afmetingen op de juiste manier opneemt om nauwkeurige resultaten te verkrijgen. Meet op 3 verschillende punten. En neem dan de kleine afmeting als gemeten waarde.

Inzethor inmeten Kunststof of aluminium kozijn

Het is belangrijk om de dagopening van het kozijn te meten. Doe dit in de breedte en in de hoogte zo nauwkeurig mogelijk. Zorg ervoor dat je de meting zo nauwkeurig mogelijk uitvoert, zodat er geen speling ontstaat. Op de millimeter nauwkeurigheid is hierbij aan te raden. Als je twijfelt over de juistheid van de meting, kun je het altijd nog een keer overdoen om er zeker van te zijn dat je de juiste afmetingen hebt. Het is belangrijk dat je hier geen speling vanaf trekt. Wij zorgen vervolgens voor de juiste maat.

Inhethor voor houten kozijn opmeten

houten kozijnen meet je in de breedte en in de hoogte, ook nauwkeurig tot op de millimeter. Ook bij dit kozijn hoef je geen rekening te houden met speling en zullen wij vervolgens voor de juiste productmaat zorgen. Bij twijfel kunt u altijs met ons contact opnemen.